Köp en käpp och få tillbaka din frihet

Har du svårt att röra på dig? Kanske börjar ett av dina ben att bli lite svagt? Då ska du skaffa dig en käpp. En bra käpp kan hjälpa dig att komma ut och röra på dig. Här kan du läsa mer om hur en käpp skulle kunna göra dig lite mer fri igen.

 

Kom ut och rör dig mer

Personer med rörelsehinder eller funktionsnedsättningar av olika slag upplever ofta att de inte kan komma ut och röra på sig lika mycket på grund av sina problem. Ingen ska behöva sitta hemma bara för att de inte vågar gå ut på egen hand. Med en käpp kan du få mer frihet igen. Käppar ger dig det stöd du behöver för att du ska kunna känna dig mer trygg när du är ute på en promenad eller på en resa. Om du vill kunna komma ut och röra på dig mer ska du se till att skaffa dig minst en käpp.

Olika käppar att välja mellan

Det finns lite olika varianter av käppar att välja bland. Du kan till exempel skaffa dig en smidig liten hopfällbar käpp. Denna käpp är riktigt lätt att ta med sig på till exempel bussen eller på tåget, då den inte tar upp lika mycket plats som en vanlig käpp. Det finns även riktigt ergonomiska käppar för dig som vill ha ett bekvämare grepp. Vilken käpp du ska skaffa dig beror lite på vad du vill göra. Om du till exempel vill vandra, ska du skaffa en vandringskäpp. Det finns en käpp för alla tillfällen.

 

 

Go to top